Sosyal Medya

Güncel

HDP‘liler propaganda için cenazeyi vermedi

Suruç'taki hain saldırıda hayatını kaybeden Alican Vural'ın babası HDP'ye isyan etti. Oğlunun Suruç'a gittiğinden haberi olmadığını söyleyen baba, HDP'lilerin cenazeyi propaganda aracı olarak kullanmak için vermediğini açıkladı.



Åžanlıurfa Suruç'taki hain saldırı ardında Türkiye'nin dört bir yanından gelen yürek burkan hikâyeler bıraktı. Ölenler arasında 17 yaşında Antalya'dan gelen de var, 65 yaşında Sinop'tan gelen de... Güzel sanatlar ve hukuk öÄŸrencisi de... ÇoÄŸu 20'li yaÅŸlardaki gençlerin ardından gözyaÅŸları sel oldu.

HDP'YE Ä°SYAN ETTÄ°

Sabah'ın haberine göre, saldırıda hayatını kaybeden Alican Vural'ın babası HDP'ye isyan etti. OÄŸlunun Suruç'a gittiÄŸinden haberi olmadığını ve orada öldüÄŸünü bir telefonla öÄŸrendiÄŸini ifade eden Cumhur Vural, "OÄŸlum bir yıldır çok deÄŸiÅŸti. Bu HDP'lilerle tanışmasından sonra oldu. Defalarca "Onlarla görüÅŸme" dedik. 4 aydır hiç eve gelmedi. Sürekli onlarla birlikte takılıyordu. Ben kendisine "Bunlar terör örgütü, siyasetçi deÄŸil" diye tepki gösteriyordum. ÇocuÄŸumu bir türlü kurtaramadım. OÄŸlumun idam fermanını bunlar imzaladı. HDP'liler çocuÄŸumu kandırdı.'' dedi.

CENAZEYÄ° VERMEK Ä°STEMEDÄ°LER

''Bir de bana cenazeyi vermek istemediler.'' diyen acılı baba, ''NeymiÅŸ miting düzenleyip propaganda yapacaklarmış. 'EÄŸer oÄŸlumun cenazesini bana vermezseniz' beni burada öldürün dedim" diye konuÅŸtu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.